Home OppskrifterBaking Hjemmelaget pasta

Hjemmelaget pasta

by tage

Ingredienser

  • 1 egg
  • 100 gram mel

Jeg regner dette per person, men dette er ganske mye!

Fremgangsmåte

Pasta lages ved å kna deigen sammen med fingrene. Legg i plastfolie og la hvile i kjøleskap i minst 30 min.

Bruk deretter en pastamaskin og jobb deg stegvis oppover til tynne plater. Man kan eventuelt bruke en kjevle. Men jeg anbefaler deg å kjøpe en pastamaskin, for når du begynner å få dreisen på dette så kommer du (antakeligvis) aldri til å kjøpe pasta i butikk igjen 🙂

Deretter kan du lage tagiatelle, vermicelli osv, alt etter hvilken rett du skal ha det til.

You may also like

10 comments

Hjemmelaget pasta bolognese 25. desember 2013 - 11:12

[…] blir teksturen noe annerledes. Smak og behag med andre ord.. Sjekk også ut min oppskrift på hjemmelaget pasta. Det er virkelig verdt å ordne sin egen pasta til denne […]

Reply
Ravioli fylt med chorizo og basilikumskremost 12. januar 2014 - 17:49

[…] Hjemmelaget pasta har jeg skrevet om tidligere og det kan alle få til å lage veldig enkelt med en pasta-maskin til hjelp. Har du lyst til å prøve noe litt mer utfordrende pastarett som kan være en skikkelig show-stopper på ditt neste middagsselskap? Da må du prøve å lage ravioli. Her som med alle andre pasta-retter finnes det uendelig antall variasjoner i hva du kan fylle disse godbitene med, men i denne oppskriften har jeg valgt stekt chorizo med basilikum og kremost. […]

Reply
Hjemmelaget pasta tagliatelle med chorizo, sopp og paprika 9. mars 2014 - 20:20

[…] 200 gram hjemmelaget pasta tagliatelle […]

Reply
Kremet pasta med kylling og pesto 21. mars 2014 - 19:49

[…] gram hjemmelaget pasta […]

Reply
Tortellini fyllt med kyllingmousse | TAGES MATBLOGG 4. september 2014 - 20:33

[…] gram hjemmelaget pasta. Fyllet i balliotine oppskriften holder ganske sikkert til 300 gram eller […]

Reply
Tortellini fyllt med kyllingmousse - Tages matblogg 15. oktober 2023 - 17:12

[…] gram hjemmelaget pasta. Fyllet i balliotine oppskriften holder ganske sikkert til 300 gram eller […]

Reply
Kremet pasta med kylling og pesto - Tages matblogg 16. oktober 2023 - 17:44

[…] gram hjemmelaget pasta […]

Reply
Hjemmelaget pasta tagliatelle med chorizo, sopp og paprika - Tages matblogg 16. oktober 2023 - 17:59

[…] 200 gram hjemmelaget pasta tagliatelle […]

Reply
Ravioli fylt med chorizo og basilikumskremost - Tages matblogg 17. oktober 2023 - 17:21

[…] Hjemmelaget pasta har jeg skrevet om tidligere og det kan alle få til å lage veldig enkelt med en pasta-maskin til hjelp. Har du lyst til å prøve noe litt mer utfordrende pastarett som kan være en skikkelig show-stopper på ditt neste middagsselskap? Da må du prøve å lage ravioli. Her som med alle andre pasta-retter finnes det uendelig antall variasjoner i hva du kan fylle disse godbitene med, men i denne oppskriften har jeg valgt stekt chorizo med basilikum og kremost. […]

Reply
Hjemmelaget pasta carbonara - Tages matblogg 19. oktober 2023 - 17:23

[…] med å lage pasta. Bland 2 egg,  200 gram mel (følg oppskriften i linken). La pastaen hvile i minst 20 minutter. […]

Reply

Leave a Comment