Home Om bloggen

Om bloggen

by tage
Om bloggen

Jeg har blitt fortalt at før jeg lærte å gå var jeg veldig glad i mat. Det finnes historier om at jeg allerede som 6-7 åring ringte på jobb til mine foreldre for å spørre om lov til å lage vafler, skolebrød og boller.  Så kom en lang periode hvor jeg var mest glad i å spise god mat – deretter kom interessen for å lage mat igjen tidlig i 20 årene. I dag finner jeg mye glede i det å lage mat til min samboer, familie og venner. For et par år siden startet jeg denne matbloggen for å utfordre meg selv.  For å pushe meg til å prøve nye ting, nye oppskrifter og rett og slett bli bedre på å skrive om mat.  Målet er å formidle noe av entusiasmen og gleden det å lage mat gir meg.

I løpet av levetiden til bloggen har jeg fått omtale i Dagsavisen og noen andre aviser.Jeg har vært med på konseptet MasterChef Spesial på TV3 hvor jeg røk ut i første episode. Pyttsann 🙂  Jeg har fått litt kokkeoppdrag på familiefester og bryllup og synes det er gøy når jeg møter folk og de har prøvd en oppskrift som ligger ute på bloggen.

Hvis du har en tilbakemelding på en av oppskriftene svarer jeg på kommentarer som postes under oppskriftene. Ellers kan du benytte kontaktskjemaet eller Facebook.

Hilsen Tage

1 comment

Janicke Hagelien 25. oktober 2015 - 23:06

Det du beskriver her, høres ut som meg.. 🙂 herlig!!! Hilsen https://www.facebook.com/NaturensFristelserGoMat?ref=hl

Reply

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More