Dette er en rett som er en gjenganger på helgemenyen hos oss med mye smak gjennom både marinade og masse urter.

Ingredients
- Marinade
- Lime juice fra én lime
- 1 ss finhakket palmesukker
- 1 ss fiskesaus
- 2 ts sesamolje
- 1 ts soyasaus
- 2 ts finrevet frisk ingefær
- 1 fedd presset hvitløk
- Salat
- 1 x 200g pkt cherry tomater, delt i to
- 1 agurk, delt i fire og skåret i tynne skiver
- 1 rød løk, delt i to og skåret i tynne skiver
- 2 røde chili, delt i to og skåret i tynne skiver
- 1 bunt mynte, hakket
- 1 bunt koriander, hakket
- 1 bunt (Thai eller vanlig) basilikum, hakket
- 4 kafir lime blad, finhakket (kjøpes i importbutikk)
Instructions
Start med marinaden. Hvis du har en blender, grovhakk alle ingrediensene og kjør til en jevn marinade. Skjær Oumph til litt mindre biter og hell over marinaden. Lag salat, deretter wraps. Stek så oumph i panne helt til sausen kokes inn og bitene blir sticky. Sriracha (thai chilisaus) og rømme fordeles liberalt over salat. Nytes med iskald pils!